Spirituele begeleiders

Onze begeleiders stellen zich graag aan je voor en bieden de mogelijkheid om vrijblijvend contact met hen op te nemen:

 

Mijn naam is Marieke Eijkman. Ik ben medium en communicatiecoach. Net als de babyfluisteraar Derek Ogilvie communiceer ik telepathisch met baby’s en kinderen van alle leeftijden. Zij laten mij hun behoeftes, emoties en frustraties zien in: zowel de gezinsituatie, hun omgang met andere kinderen en op school.

Ouders help ik met het vinden van de oorzaak en de oplossing van de (dagelijkse) problemen van of met hun kinderen. Dit doe ik door middel van een reading, waarbij ik mij verplaats in het kind. Tegelijkertijd geef ik adviezen en tips. De ouders begrijpen dan hun kind beter en ontdekken hoe zij de problemen gericht kunnen oplossen.

Deze aanpak werkt ook uitstekend bij kinderen die door een handicap niet kunnen praten en zelfs bij buitenlandse adoptiekinderen, waar een taal -en gevoelsbarrière is tussen de ouders en het kind.

Bij kinderen en jong volwassenen komt het vaker voor dat hun spiritualiteit ‘in de weg zit’. Ik begeleid deze kinderen in de omgang met hun spiritualiteit en haal er de vooroordelen zoals ‘eng’ en ‘vreemd’ vanaf. De ouders van deze (nieuwetijds)kinderen en hooggevoelige kinderen geef ik heldere inzichten, waarmee zij hun kind beter gaan begrijpen en daardoor ook beter kunnen begeleiden.

Regelmatig ben ik tijdens een reading de contactpersoon tussen ouders en hun overleden kindje. In dit contact help ik hen het verlies een plek te geven.

Wanneer de reisafstand te groot is, behoort een telefonische reading tot de mogelijkheden. De kwaliteit van de reading blijft exact hetzelfde. Ik maak immers telepathisch contact en dat kent geen afstanden.

Marieke Eijkman
Brem 3
5432 DM Cuijk
Tel: 0485 - 322054
info@inspi-ratio.nl
www.inspi-ratio.nl
 

 

Hoi, mijn naam is Karin Anthonissen. Ik ben al jaren bezig met spirituele ontwikkeling. Sinds een aantal jaren ben ik Reiki master van de Usui methode.
Daarnaast heb ik ook onder andere Tera Mai Reiki, Violette Vuur, Yod en Melchizedek.

De afgelopen jaren heb ik me vooral bezig gehouden met Siberisch Sjamanisme.
Omdat je nooit uitgeleerd bent, volg ik nog regelmatig cursussen en workshops.

Ik werk vooral met spirits, krachtdieren en lichtwezens.
Het begeleiden van kinderen, maar vooral ook van ouders, familieleden en iedereen die geholpen wil worden in het omgaan met nieuwe tijds kinderen, doe ik hoofdzakelijk door middel van coachingsgesprekken. Verder laat ik mij leiden door jullie en mijn helpers.

 

Karin Anthonissen - Lagerweij
Smaragddijk 8
4706 MA Roosendaal
Tel. 0165 - 55 39 86
Mobiel 06 - 13 73 68 99
info@in-spirits.nl
www.in-spirits.nl

 

Mijn naam is Germaine Domatilia, ik ben als medium en trance-healer werkzaam in mijn eigen praktijk in het Bezuidenhout in Den Haag. Hier werk ik onder andere met (hoog)gevoelige kinderen die last hebben van ongewenste energieën. In het consult geef ik deze kinderen handreikingen om beter met deze energieën om te gaan en bij zichzelf te blijven.

Daarnaast wil ik ze graag meer meegeven. Het is namelijk zo mooi om te zien hoe sommige kinderen, met praktische middelen ineens veel beter in hun vel zitten. Eenvoudigweg door hen te helpen herinneren aan de energetische wereld. Herinneren aan hoe daarmee om te gaan en hoe daar gebruik van te maken. Antwoord te geven op vragen als “Hoe kan ik ‘zware’ energie zoals boosheid, verdriet, angst of onzekerheid omzetten in ‘lichte’ energie, energie die mij helpt, die goed voelt?”

Om gevoelige kinderen op speelse wijze wat langer te begeleiden heb ik de cursus Kinderen & Energie ontwikkeld. En om ouders/verzorgers in staat te stellen hun kind adequaat te begeleiden, bied ik de bijbehorende workshop voor ouders aan.

Germaine Domatilia
De Moucheronstraat 14
2593 RA Den Haag
Mobiel: 06-36186655
germaine.domatilia@planet.nl
www.germainedomatilia.nl

 

Copyright © Inspiratio 2012