Over ons

Samenwerkingsverband
Wij zijn een samenwerkingsverband van individuele begeleiders, die in onze dagelijkse werkpraktijk volwassenen en kinderen begeleiden in hun persoonlijke groei.
Vanuit de specifieke behoefte die er bij nieuwetijdskinderen is, werken wij ieder vanuit onze eigen unieke benadering met de cliënten.

Veel van onze begeleiders hebben een opleiding tot medium genoten, waarmee zij geleerd hebben hun helderziende gaven doelgericht in te zetten.

Als eis stellen wij aan elke begeleider dat hij of zij: zuiver en integer is.

De webmaster vertelt…….
Ik heb dit “project”, het bouwen van de site inclusief teksten schrijven en foto’s uitzoeken, met liefde gedaan. Het voelt voor mij nog steeds zo dat mijn ziel en zaligheid in deze site verankerd liggen. Uiteraard ben èn blijf ik er mee bezig om zaken aan te passen, toe te voegen etc. De site wordt gekoesterd als mijn eigen kind! Waarbij ik ook alle begeleiders bedank voor hun persoonlijke input en het inbrengen van hun ziel.

Wie is de webmaster?

 

 

 

Mijn naam is Maurice Smolders. Als NLP-trainer en coach houd ik mij bezig met het (terug)brengen van spiritualiteit in organisaties via trainingen zoals Bezielend leidinggeven, Missiebepaling en dergelijke.

Daarnaast coach ik mensen zowel bedrijfsmatig als privé binnen een zeer breed spectrum. Coaching in de natuur behoort tot de mogelijkheden zoals je ziet!

Het begeleiden is veel meer dan alleen een spiegel voorhouden en inzichten geven. Ik help de mensen ook om oude patronen te veranderen door middel van het opruimen van negatieve gedachtepatronen en blokkerende gevoelens.

In mijn gereedschapskoffer zit ondermeer: NLP, Familie- en organisatieopstellingen, Meridiaanenergietechniek (een soort van EFT) en ook belangrijk, zeker in combinatie met organisaties, mijn primaire achtergrond namelijk HTS Technische Bedrijfskunde, met mijn levens- en werkervaring.

Mijn stille wens is nog steeds dat kinderen hun reis naar volwassenheid zo prettig mogelijk kunnen maken. Ik wil voorkomen dat ze op latere leeftijd bij mij of andere coaches "moeten" aankloppen om oude patronen en ballast op te ruimen.

Waarschijnlijk is deze wens een illusie, want iedereen heeft zijn eigen pad en proces te gaan en toch………….

Maurice Smolders
Brem 3
5432 DM Cuijk
0485-322054
INSPIRATIO Training & Coaching
www.inspi-ratio.nl
info@inspi-ratio.nl

 

Copyright © Inspiratio 2012