Activiteitenagenda

Hieronder treft u data aan van workshops, cursussen, voorlichtingsavonden en dergelijke, die onze begeleiders organiseren.

Als een begeleider een zeer uitgebreide agenda met veel programma’s heeft dan kan het zijn dat hier alleen een link naar de website van deze persoon staat, met een korte omschrijving van de betreffende programma’s.


Workshop: Helende metaforen schrijven

Leer in één dag om genezende metaforen te schrijven voor je kind(eren)!

Ze verminderen of verhelpen: angsten, onzekerheid, bedplassen, allergische reacties, etc.
Bij kinderen die gepest worden vergroot het hun weerbaarheid. Kinderen met een minderwaardigheidsgevoel krijgen meer respect voor zichzelf en ontdekken dat zij veel meer in mars hebben dan ze tot nu toe dachten.

Maurice Smolders van Inspiratio Training & Coaching geeft de workshop.

 

Informatieavond over Nieuwetijdskinderen

Hoe ga je nu met deze kinderen om?

Op de avond wordt hier informatie over gegeven. Tevens is er de mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen en vragen stellen.
Maurice Smolders en Marieke Eijkman van Inspiratio Training & Coaching verzorgen de voorlichting.


Cursus Kinderen & Energie

In deze cursus leren kinderen hun eigen energie beter kennen. Met behulp van meditatie-, visualisatie- en energieoefeningen en aan de hand van de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. Ze leren hoe de elementen hen kunnen helpen om bij zichzelf te blijven.

Gevoelige kinderen worden zich bewust van hun eigen energie en die van de ander. Ze leren ongewenste energie (boosheid, verdriet, angst, onzekerheid) herkennen en krijgen instrumenten aangereikt om zich hiervan te zuiveren. Zodat ze beter in hun kracht kunnen blijven en daarmee beter in balans zijn.

Voor geïnteresseerde ouders/verzorgers van deelnemende kinderen bied ik de workshop Ouders & Energie aan.

Kijk op de website voor de data, locatie en leeftijdsgroepen.

Nadere informatie en inschrijven via:
praktijk Germaine Domatilia.

 

Copyright © Inspiratio 2012